Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-748/15

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 524.27 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање септември 24, 2015
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-748/15

„(...) решението со кое на тужителот му била исплатена отпремнина од три просечни нето-плати станало правосилно и тужителот не водел постапка за негово поништување, на кое се повикува во жалбата, не е од влијание во конкретниот случај од причини што тужителот со тужбата не го оспорува таквото решение, туку бара само разлика за исплата на отпремнина од досудената со решението до таа што му следува со КД.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-779/14
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право