Годишна Конференција 2023 – Конференциска Програма

Во пресрет на Годишната Конференција 2023 на Здружението за трудово и социјално право на Р.С. Македонија, во прилог ја прикачуваме Конференциската Програма. Конференцијата ќе се реализира на 31 мај – 1 јуни, во хотел „Метропол“, Охрид. Програмата може да се преземе овде.

Претходно Одржана годишната конференција на експерти по трудово право од Централна и Источна Европа во рамки на мрежата CEElex
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право