Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ 562/16

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 112.34 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање февруари 21, 2017
  • Последна промена ноември 16, 2021

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ 562/16

Согласно Правилникот за висина на надоместокот за дежурства во јавните обвинителства, право на надоместок за дежурство имаат и референтите-технички секретари кои се задолжени да дежураат заради непрекинат извршување на функцијата јавен обвинител.

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-29/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право