Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-291/18

  • Version
  • Преземи 5
  • Големина на фајлот 325.59 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 14, 2018
  • Последна промена декември 27, 2022

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-291/18

(...) „Иако во диспозитивот на решението со кое се изрекува дисциплинска мерка не е цитирана повредата, а истата е детално објаснета во образложението на истото, тогаш ова решение не може да се побие како неосновано.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-398/18
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право