Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-562/16

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 418.31 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање февруари 21, 2017
  • Последна промена јануари 19, 2023

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-562/16

(...) „Согласно донесениот Правилник за висината на надоместокот за дежурствата во Јавните обвинителства, право на надоместок имаат и референтите - техничките секретари кои заедно со Јавните обвинители се задолжени да дежураат заради непрекинато извршување на функцијата Јавен обвинител.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-65-17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право