Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-122/16

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 447.67 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 24, 2016
  • Последна промена декември 27, 2022

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-122/16

Согласно член 94 од Законот за стечај, правосилна пресуда со која се утврдува или одбива побарувањето има дејство спрема стечајниот управник и спрема сите стечајни доверители.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-141/16
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право