Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-213/17

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 416.97 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање март 28, 2017
  • Последна промена декември 28, 2022

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-213/17

(...) „При утврдувањето на надомест за годишен одмор, битно е дали се обезбедени средства од Буџетот. Имено, правото на надомест на годишен одмор е условено односно истото ќе се исплати само доколку сеобезбедени средства во Буџетот на РМ.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-545/16
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право