Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-766/17

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 373.15 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање ноември 16, 2017
  • Последна промена декември 28, 2022

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-766/17

(...) „Покрај тоа што треба судот да ја утврди висината на надомест за годишен одмор, потребно е и за истиот да се утврди и персоналиот данок кој треба да се уплати за надомест за годишен одмор согласно членот 2 од Законот за персонален доход.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-708/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право