Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-921/17

  • Version
  • Преземи 3
  • Големина на фајлот 371.10 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање декември 20, 2017
  • Последна промена декември 28, 2022

Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-921/17

(...) „Неимплементираните одлуки од страна на Владата во однос на намалување на трошоците што произледуваат од заснованите работни односи во колективните договори на ниво на работодавец не означува дека не треба да се исплатат на работникот.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ 29/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право