Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-150/10

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 310.70 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање мај 27, 2010
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-150/10

„(...) висината на реалните трошоци за превоз се докажува преку цената на патниот билет прибавена од вештото лице од соодветната автобуска станица.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-155/10
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право