Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-965/10

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 326.45 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање декември 21, 2010
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-965/10

„(...) на тужителот за 2008 година му биле пресметани трошоци за превоз до и од работа за 11 (единаесет) месеци, поради што е ирелевантно во кој период од годината тужителот го користел годишниот одмор.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1059/10
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право