Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1253/09

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 313.74 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јануари 21, 2010
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1253/09

„(...) надоместоците за исхрана и превоз се права предвидени со КД и претставуваат трошок во врска со работата, така што фактот дали тужениот имал потешкотии во работењето или и на другите вработени не им го исплатил овој надомест, во конкретниот случај нема влијание.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-873/09
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право