Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1292/13

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 288.66 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање март 26, 2014
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1292/13

„(...) тужителот живеел и работел во Скопје, а за периодот додека тужителот работел во Полициска станица за обезбедување на државната граница Танушевци, тужениот имал организирано превоз, поради што правилно првостепениот суд утврдил дека тужителот нема право на надомест на име разлика за превоз за спорниот период.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-305/14
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право