Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1530/15

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 420.97 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање ноември 2, 2016
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1530/15

„(...) тужителот не доставил докази – патни налози за да се утврди дека истиот остварил службени патувања и имал трошоци, односно не доставил докази во смисла кога и во кој период, во кои денови остварил службени патувања и за кои потреби му биле создадени трошоци за овие службени патувања, а со тоа и дека имал право на дневници.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1494/15
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право