Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-563/16

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 452.89 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање мај 9, 2017
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-563/16

„(...) правилно првостепениот суд утврдил дека тужителот како работник на работно место „сечач” работел на терен, што значи дека му следува теренски додаток со самиот престој и работење на терен од поминат ден (...).”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-523/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право