Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1357/14

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 667.17 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање февруари 19, 2015
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1357/14

„(...) судот не може алтернативно наместо паричен износ на име јубилејна награда да задолжува на тужителката да ѝ биде дадено огревно дрво за сопствени потреби, бидејќи согласно со закон и колективен договор, правата на работниците се исплаќаат во паричен износ.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1354/14
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право