Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-465/16

  • Version
  • Преземи 3
  • Големина на фајлот 442.16 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање октомври 25, 2017
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-465/16

„(...) на тужителот поради незаконитиот престанок на работниот однос му следува само надомест на штета во вид на неисплатени плати и придонеси за пензиско и инвалидско осигурување, а не и додаток за вршење на раководна функција (...).”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-580/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право