Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-736/16

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 619.02 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање март 28, 2018
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-736/16

„Со склучувањето на договорот за вработување, потребно е странките да ја договорат висината за исплата на месечната нето или бруто-плата, која е обврска за работодавачот да ја почитува и исплатува во договорениот износ.”

Претходно Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-1076/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право