Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1728/09

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 323.32 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јули 1, 2010
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1728/09

„(...) финансиската состојба на тужениот нема влијание на остварувањето на правото на тужителката на надомест за исхрана и трошоци за превоз, затоа што остварувањето на овие права зависи само од тоа дали е или не e организирана исхрана и превоз на вработените.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1728/09
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право