Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1299/09

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 284.96 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање март 4, 2010
  • Последна промена август 5, 2023

Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1299/09

„(...) Тоа што не било утврдено дали се работи за кусок на храна или за кривично дело е ирелевантно во случајот, се работи за дисциплинска повреда од чл. 82, ст. 1, т. 5 од ЗРО. (...)”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ.бр.-1136/09
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право