Пресуда на Европскиот суд за човекови права – Синдикат во Фабриката „4-ти Ноември“ Битола против Република Македонија

  • Version
  • Преземи 7
  • Големина на фајлот 293.03 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање септември 8, 2015
  • Последна промена август 14, 2022

Пресуда на Европскиот суд за човекови права - Синдикат во Фабриката „4-ти Ноември“ Битола против Република Македонија

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1146/14
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право