Пресуда на Aпелационен суд Битола РОЖ-213/17

  • Version
  • Преземи 7
  • Големина на фајлот 416.97 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање март 28, 2017
  • Последна промена декември 27, 2022

Пресуда на Aпелационен суд Битола РОЖ-213/17

(...) „Во однос на надмест за прекувремена работа, битно е вештото лице правилно да ги класифицира работните часови, како и да ги предвиди слободните денови кои ги користел работникот.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Битола РОЖ-213/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право