Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-721/18

  • Version
  • Преземи 4
  • Големина на фајлот 613.85 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање ноември 21, 2018
  • Последна промена декември 27, 2022

Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-721/18

(...) „Доколку од страна на Агенцијата за администрација и работодавачот има „пробивање“ во роковите во кои треба да се донесе одлука во врска со поведената дисциплинска постапка и истата да се достави до работникот, рабтодавачот дал повод за поднесување на предметната тужба – поништување на одлуката за изрекување на дисциплинска мерка.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-752/18
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право