Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-97/18

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 426.44 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање февруари 8, 2018
  • Последна промена декември 28, 2022

Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-97/18

(...) „При донесување на одлука од страна на првостепениот суд, потребно е внимателно одмерување на доказите. Одлуката неможе да се заснова на наод од вештак кој што не ги содржи сите потребни информации поврзани со предметот на спор.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-1336/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право