Решение на Aпелационен суд Битола РОЖ-593/17

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 491.84 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање септември 14, 2017
  • Последна промена декември 27, 2022

Решение на Aпелационен суд Битола РОЖ-593/17

(...) „Прекувремената работа кај полициските службеници покрај тоа што треба да е детално евидентирана, истата треба да е дадена во форма на писмена наредба или пак во усна наредба.”

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ-77/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право