2010 Основ за исплата на регрес на годишен одмор

  • Version
  • Преземи 7
  • Големина на фајлот 175.22 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2010 Основ за исплата на регрес на годишен одмор

Претходно Пресуда на Апелационен суд Скопје РОЖ 752 11

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право