Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-328/17

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 369.73 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање мај 17, 2017
  • Последна промена јануари 19, 2023

Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-328/17

(...) „При изготвување на вештиот наод и мислење, вештото лице треба да го изготви врз податоци што ги добива од задолжителната евиденција што ја води работодавачот, а не од страна на исплатните листи што ги добива работникот.”

Претходно Решение на Апелационен суд Битола РОЖ-317/17
Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право