2010 Престанок на работен однос поради организирање на штрајк

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 175.55 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2010 Престанок на работен однос поради организирање на штрајк

Претходно 2010 Основ за исплата на регрес на годишен одмор

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право