2011 Откажување на договори за вработување од деловни причини

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 177.68 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2011 Откажување на договори за вработување од деловни причини

Претходно 2010 Престанок на работен однос поради организирање на штрајк

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право