2012 Престанок на работен однос на работник како организатор или учесник во нелигитимен штрајк

  • Version
  • Преземи 3
  • Големина на фајлот 185.58 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2012 Престанок на работен однос на работник како организатор или учесник во нелигитимен штрајк

Претходно 2011 Откажување на договори за вработување од деловни причини

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право