2016 Застареност на побарувањето на неплатени придонеси за пензиско и инвалидско осигурување

  • Version
  • Преземи 10
  • Големина на фајлот 121.36 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2016 Застареност на побарувањето на неплатени придонеси за пензиско и инвалидско осигурување

Претходно 2012 Престанок на работен однос на работник како организатор или учесник во нелигитимен штрајк

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право