2017 Утврдување на висината на плата на вработените во судовите кои немаат статус на судски службеници

  • Version
  • Преземи 4
  • Големина на фајлот 193.30 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2017 Утврдување на висината на плата на вработените во судовите кои немаат статус на судски службеници

Претходно 2016 Престанок на вработување на јавен службеник – Примена на Закон за јавен службеник

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право