2018 Надоместоци на плата на припадниците на судската полиција

  • Version
  • Преземи 5
  • Големина на фајлот 121.87 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена јуни 14, 2021

2018 Надоместоци на плата на припадниците на судската полиција

Претходно 2017 Утврдување на висината на плата на вработените во судовите кои немаат статус на судски службеници

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право