Правни мислења и заклучоци на Врховниот суд на Р.Македонија – Правен интерес на работник со тужба да бара поништување на одлука за утврдена штета причинета од него на работодавачот (2018 година)

  • Version
  • Преземи 9
  • Големина на фајлот 121.87 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена септември 1, 2021

Правни мислења и заклучоци на Врховниот суд на Р.Македонија - Правен интерес на работник со тужба да бара поништување на одлука за утврдена штета причинета од него на работодавачот (2018 година)

Претходно 2018 Надоместоци на плата на припадниците на судската полиција

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право