Правно мислење на Врховниот суд на Р.Македонија, во врска со трошоци за превоз до и од работа на вработени во јавниот сектор распоредени на работа надвор од местото на живеење (2019 година)

  • Version
  • Преземи 15
  • Големина на фајлот 121.87 KB
  • Број на датотеки 1
  • Датум на креирање јуни 2, 2021
  • Последна промена септември 1, 2021

Правно мислење на Врховниот суд на Р.Македонија, во врска со трошоци за превоз до и од работа на вработени во јавниот сектор распоредени на работа надвор од местото на живеење (2019 година)

 

 

Претходно Правни мислења и заклучоци на Врховниот суд на Р.Македонија – Правен интерес на работник со тужба да бара поништување на одлука за утврдена штета причинета од него на работодавачот (2018 година)

Leave Your Comment

Поддржано од

Здружение за трудово

и социјално право

 

E-маил: contact@trudovopravo.mk 

Copyright © 2023 Здружение за трудово и социјално право